Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Help Milan om zijn broer Nathan een mooi afscheid te geven

Help Milan om zijn broer Nathan een mooi afscheid te geven

Club Brugge is voor velen van ons een belangrijk onderdeel van ons leven. Als er dan plots iemand uit onze blauw-zwarte familie verdwijnt, doet dat pijn. Veel pijn. In wat volgt lees je het verhaal van Nathan Schepens, een 11-jarige Club-supporter die onlangs het leven liet. Zijn broer Milan wil hem zaterdag in Jan Breydel een waardig afscheid geven.

Nathan Schepens was op 10 juni op weg naar school met een leeftijdsgenootje. Hij overleed jammerlijk toen hij met zijn fiets aan een overweg werd gegrepen door een trein. Zijn broer, Milan Schepens, ging altijd samen met hem naar wedstrijden van Club Brugge kijken.

Milan roept op om in de 11de minuut van Club Brugge – KV Mechelen één minuut te applaudisseren als eerbetoon aan zijn broer. “Dat is het laatste wat ik voor hem kan doen”, zegt hij.

Wij hopen dan ook dat IEDEREEN die aanwezig is dit hartverwarmende initiatief steunt. Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar voor alle nabestaanden van Nathan. Bij deze wensen wij familie en vrienden heel veel sterkte.

You’ll Never Walk Alone!

† RIP Nathan †

Nathan en Milan Schepens

Nathan Schepens Club-supporter

Nathan Schepens en Preud'homme

Nathan Schepens en De Sutter

Nathan Schepens en Ryan

Nathan Schepens

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws