Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fenomenale statistiek voor Simons

Een geboren leider. Een harde werker. Een winnaar. En bovenal een échte Club-speler. Timmy Simons heeft het allemaal. Vorig seizoen miste hij zelfs maar één training, omdat het moest van Preud’homme. Maar er is nog een straffere statistiek van de aanvoerder.

“Als Timmy zich op restaurant eens een frietje permitteert, dan laat hij de laatste 6 à 10 kilometer op weg naar huis zijn vrouw het stuur overnemen. Vervolgens jogt hij die afstand tot bij zijn thuis”, dat vertelde Preud’homme onlangs.

Het spreekt voor zich dat Simons iemand is die 200% voor zijn job leeft. En dat uit zich in zijn fysieke paraatheid. De 38-jarige middenvelder stond het voorbije seizoen het meeste tussen de lijnen van alle Club-spelers. Hij deed zelfs beter dan Ronaldo.

In een overzicht met het aantal gespeelde minuten per Club Brugge-speler, in verhouding met hun leeftijd, ziet het er allemaal nog straffer uit. Wat ons betreft is er maar één woord voor onze kapitein: outstanding!

Denk jij dat Timmy ook komend seizoen weer onbetwiste titularis is op het middenveld? Of moet hij voor zijn plaats vrezen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws