Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fenomenale beelden van sympathieke ex-spits Akpala

Joseph Akpala (Club Brugge)

Joseph Akpala speelde van 2008 tot 2012 voor Club Brugge. Na drie jaar buitenland komt de Nigeriaan met zijn transfer naar KV Oostende terug naar België, zijn tweede thuis. Maar hoe goed herinner jij zijn periode bij blauw-zwart nog? Wij doken in de archieven en vonden enkele prachtige beelden.

Voor technische bagage ben je bij Akpala niet aan het juiste adres, maar voor werklust en killerinstinct kan je geen betere hebben. Akpala vond bij Club maar liefst 44 keer de weg naar doel in 129 wedstrijden.

Bovendien heeft de sympathieke ex-spits een hart van goud. Hij maakte graag tijd voor de supporters en kreeg bij blauw-zwart zelfs zijn eigen zegegebaar. Kortom: wij kijken nu al uit naar de confrontatie met KVO in Jan Breydel (in het weekend van 18 oktober: kalender Club).

Het typische zegegebaar van Akpala (en zijn reactie in het Nederlands!)

Heerlijk doelpunt van Akpala tegen Lokeren:

Wie herinnert zich deze grap van de spelers nog?

Op de Gouden Schoen etaleerde Akpala zelfs zijn zangkunsten:

Hoewel hij altijd lachte, hebben we toch één hi-la-risch interview gevonden waar hij kwaad is:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws