Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zijn de 3 grootste kanshebbers om Ryan op te volgen

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

Nu Ryan definitief naar Valencia verhuist, zal het een loodzware opdracht worden om hem te vervangen. Omdat Bruzzese als tweede doelman aangetrokken werd, gaat Club op zoek naar dé geschikte opvolger voor onze Australische topkeeper.

Elke Club-supporter hoopte dat het een nachtmerrie was, maar nee… Ryan verlaat ons geliefde blauw-zwart voor een plaatsje onder de lat in de Primera Division.

Club gaat best zo snel mogelijk op zoek naar zijn opvolger. Een eventuele vervanger is immers alleen speelgerechtigd (in de derde voorronde van de Champions League) als hij ten laatste op 23 juli aangetrokken wordt. Maar wie moet hem nu opvolgen?

1. Predrag Rajković

Rajković is een 19-jarige doelman die de kleuren van Rode Ster Belgrado verdedigt. Het jonge talent werd al meermaals genoemd bij Club Brugge. Hij zou kandidaat nummer één zijn om Ryan op te volgen. Al zal blauw-zwart dan wel de transferstrijd van AC Milan en Olympique Lyon moeten winnen. Beide ploegen zijn namelijk ook geïnteresseerd in de keeperskwaliteiten van Rajković.

2. Matz Sels

Ook de naam van Matz Sels viel al enkele keren in Jan Breydel. Het 23-jarige sluitstuk van AA Gent kent de Belgische competitie en zou bijgevolg geen aanpassingsperiode nodig hebben. En dat is niet onbelangrijk, aangezien de levensbelangrijke confrontatie met Panathinaikos en de competitie voor de deur staan.

3. Koen Casteels

Casteels is een 23-jarige doelman die uitkomt voor Wolfsburg. Het voorbije seizoen werd hij door de ploeg van De Bruyne uitgeleend aan Werder Bremen. Door de concurrentie met Diego Benaglio en Max Grün lijkt het er niet op dat de jonge Belg snel aan spelen zal toekomen. Club Brugge zou dan ook een ideale stap zijn om zijn keeperscarrière, na een lange blessure, opnieuw te lanceren.

Daarnaast zouden ook Nikolay Mihaylov (Mersin Idmanyurdu), Thomas Kaminski (Anderlecht), Sinan Bolat (FC Porto), Davino Verhulst (Lokeren), Eiji Kawashima (Standard), Sammy Bossut (Zulte Waregem) en Davy Roef (Anderlecht) in aanmerking komen om Ryan op te volgen. Wie is dé geschikte kandidaat volgens jou?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws