Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby begrijpt er niets van: “Onbegrijpelijk!”

Abdoulay Diaby interview

Club Brugge beleefde donderdag niet zijn leukste avond in de Ghelamco Arena. Blauw-zwart kon nooit een vuist maken en Preud’homme kon zijn teleurstelling achteraf dan ook moeilijk verbergen. En ook nieuwkomer Diaby was niet gelukkig. Hij reageerde furieus.

Het zal je maar overkomen: vlot scoren in de oefenwedstrijden, maar in je eerste officiële wedstrijd in Club-shirt geen kans bij elkaar gevoetbald krijgen. Al was dat niet het enige wat de 24-jarige aanvaller dwars zat.

“Ik werd echt gewoon omvergeduwd in de eerste helft”, zegt Diaby aan Het Laatste Nieuws. “Dat de scheidsrechter (Lambrechts) die fout zomaar wegwuifde, vind ik onbegrijpelijk!”

“Ik vond hem opvallend vaak in het voordeel van de thuisploeg fluiten trouwens. Ik ben ook een keer volkomen onterecht afgevlagd. Maar oké, ik wil niks afdoen aan de zege van Gent, want die was verdiend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws