Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze spelers waren enorm onder de indruk van de Club-fans

Club-fans vlaggen

Op zondag 5 juli vond de jaarlijkse fandag van Club Brugge plaats. Ondanks het slechte weer, tekenden ruim 15.000 fans present. Ruud Vormer, Timmy Simons en Hans Vanaken staken hun bewondering voor de blauw-zwarte fans dan ook niet onder stoelen of banken.

Vormer zag gelijkenissen met de fandag in Feyenoord, waar ze eveneens kunnen rekenen op een fenomenaal supporterslegioen. “Club moet zeker niet onderdoen voor hetgeen ik in de Rotterdamse Kuip heb meegemaakt. Jullie Club-fans zijn uniek”, vertelt hij op de officiële website van Club.

Ook kapitein Timmy Simons had mooie woorden voor de blauw-zwarte fans. “Ik wil vooral onze supporters bedanken voor hun geweldige steun afgelopen seizoen. Jullie waren geweldig! We hopen dat ook dit seizoen die steun er weer zal zijn. Dat geeft een ongelooflijke boost om te spelen.”

Tot slot was ook nieuweling Hans Vanaken onder de indruk. “Ik wist dat de achterban van Club er één van uitzonderlijk gehalte is, maar wat ik vandaag een eerste keer heb mogen meemaken, overtreft werkelijk alles. Zelfs regen, donder en bliksem krijgen die fantastische fans niet klein. Ongelooflijk!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws