Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Club-aanvaller mag beschikken

Jan Breydelstadion

Met onder meer Abdoulay Diaby, Tom De Sutter, Obbi Oulare en Nicolas Castillo loopt er heel wat aanvallend geweld rond bij Club Brugge. Hoewel onze spitsen al op heel wat interesse konden rekenen, vertrok er nog altijd niemand. Al is er één aanvaller waar Preud’homme niet op rekent komend seizoen.

Volgens Voetbalnieuws mag Valerijs Sabala beschikken. De makelaar van de 20-jarige Let zou momenteel druk in de weer zijn om Sabala aan te bieden bij verschillende clubs in binnen- en buitenland. Naar verluidt gaat het om een uitleenbeurt zonder transfersom, maar met aankoopoptie.

De Letse international werd in januari 2014 naar Jan Breydel gehaald. Toch zagen we de jonge spits nog niet aan het werk bij Club Brugge. Hij werd immers meteen uitgeleend aan Anorthosis Famagusta en vervolgens aan Jablonec.

Hoewel de Tsjechen hem ook dit seizoen graag wilden huren, lijken de onderhandelingen op een dood spoor te zitten. Vorige week testte hij nog bij Waasland-Beveren, maar trainer Vreven zag er niets in. Een logische keuze om hem te laten gaan?

Voor degene die Sabala toch eens aan het werk willen zien:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws