Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De wonderbaarlijke voorspellingen van Aad de Mos

De wonderbaarlijke voorspellingen van Aad de Mos

Aad de Mos was na Panathinaikos – Club Brugge bijzonder hard voor Michel Preud’homme. “Het was een tactische chaos bij Club. Zo ga je van iedereen verliezen”, zei de Nederlandse analist op 2BE. Wat verder opviel was dat zijn voorspellingen over blauw-zwart plots een grote ommekeer maakten…

Voor de match was de Mos vrijwel positief over Club. “Vandaag gaan ze een goede uitgangspositie neerzetten”, klonk het klaar en duidelijk. Toen het er tijdens de rust alle schijn van had dat dat ook zou gebeuren, herhaalde hij zijn voorspelling: “Zoals ik voor de wedstrijd al voorspeld had: Club gaat dit Panathinaikos opzijzetten.”

Na de wedstrijd, toen bekend was dat blauw-zwart met 2-1 verloren had, haalde de Nederlandse analist er plots een andere voorspelling bij. “Ik heb twee weken geleden, met de Supercup, al gezegd dat ik geschrokken was van Club. Ik had toen al voorspeld dat het van kwaad naar erger zou gaan. En dat is nu uitgekomen.”

De oplossing is volgens de Mos simpel. “Je moet de spelers op de juiste plaatsen gaan zetten. Vanaken is een schim van bij Lokeren. In de thuismatchen tegen Mechelen en Panathinaikos zou ik voor twee spitsen kiezen. Dan kan je met een ruit op het middenveld spelen.”

Op Twitter zijn er heel wat mensen geen fan van de Mos. Enkele reacties:

En ook Thomas Meunier blijkt niet de grootste fan van Aad. Hij retweete onderstaande afbeelding:

Thomas Meunier retweet Aad de Mos

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws