Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘De Sutter zal Club nog verlaten’

Tom De Sutter (Club Brugge)

Het heeft er alle schijn van dat Tom De Sutter Club Brugge alsnog zal verlaten. De 30-jarige aanvaller lijkt namelijk wel zin te hebben in een buitenlands avontuur. 

De Sutter voetbalt al zijn hele leven in België: Torhout, Cercle Brugge, Anderlecht en Club Brugge passeerden de revue. Maar mogelijk komt daar verandering in. Hij zou namelijk al enkele weken een principeakkoord hebben met het Turkse Bursaspor.

Dat meldde een Turks Twitter-account, dat uitsluitend over transfers bericht, op 20 juni. Er zou toen afgesproken zijn dat De Sutter nog wat bedenktijd kreeg vooraleer hij de knoop definitief doorhakt. Hij zou er naar verluidt tot drie keer meer kunnen verdienen als bij blauw-zwart.

Nu Manchester City Bursaspor-aanvaller Enes Ünal aangetrokken heeft voor een kleine 3 miljoen euro, gaan de Turken op zoek naar een vervanger. En die zou wel eens Tom De Sutter kunnen heten.

De spits zelf reageert mysterieus op alle geruchten. Toen hem op de spelersvoorstelling gevraagd werd of hij op vakantie was geweest naar Turkije, lachte hij dat weg: “Nee nee, maar dat komt misschien nog wel…” Moet Club er volgens jou alles aan doen om hem in Brugge te houden?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws