Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wint van mogelijke tegenstander in voorronde Champions League

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge heeft zijn vierde oefenwedstrijd tot een goed einde gebracht. Op de tweede dag van de zomerstage in Garderen won blauw-zwart met 2-1 van het Griekse Panathinaikos FC. Ontdek hier het verslag en al het beeldmateriaal.

Michel Preud’homme stuurde deze 11 namen het veld op: Bruzzese, De fauw, Mechele, Denswil, De Bock, Simons, Vormer, Vanaken, Vázquez, Izquierdo en Diaby. De eerste kansjes waren voor Club, maar het was Nikos Karelis die de Grieken tegen de gang van het spel in op voorsprong bracht.

Niet veel later bediende Vanaken, die een sterke wedstrijd speelde, de vrijstaande Diaby. Die dribbelde de keeper en frommelde de bal met zijn hand in doel. Toch werd zijn goal goedgekeurd: 1-1.

Net voor de rust was het wel nog even schrikken toen Vázquez een drieste tackle te verwerken kreeg. De Grieken speelden overigens niet alsof het om een oefenwedstrijd ging. Ook Dierckx werd in de tweede helft enkele keren hard aangepakt.

Vázquez bleef uit voorzorg in de kleedkamer en ook doelpuntenmaker Diaby kreeg rust. Dierckx en De Sutter kwamen hen vervangen.

In de tweede helft was Club heer en meester. De fauw knalde met een afvallende bal de verdiende 2-1-eindstand in de verste hoek. In de tweede helft kregen Bolingoli (voor Izquierdo), Brodic (voor Vanaken) en ook Cools (voor De fauw) nog wat speelminuten.

Er kwamen nog kansen om de score uit te diepen, maar het vizier van onder meer De Sutter stond nog niet helemaal op scherp.

Bekijk de samenvatting onderstaand of enkel de doelpunten:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws