Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wil Duarte nog minstens half jaar houden

Óscar Duarte (Club Brugge)

Club Brugge mag zich straks opmaken voor de derde voorronde van de Champions League. Op 17 juli kennen we onze tegenstander. Trainer Preud’homme komt intussen met een plan om de hoge ambities van blauw-zwart waar te kunnen maken.

Preud’homme wil de huidige spelerskern namelijk samenhouden. Want als er geen basispionnen meer vertrekken, kan Club straks met een erg sterk elftal aantreden in de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League.

Toch blijft het bang afwachten wat het transferdossier van bepaalde spelers betreft. Omdat Palermo serieuze interesse heeft in Duarte, heeft Club de verdediger een tegenvoorstel gedaan. Dat melden Spaanse bronnen.

Blauw-zwart heeft de Costa Ricaan voorgesteld om nog minstens een half jaar te blijven. Mocht hij in januari alsnog willen vertrekken, dan zou Club die transfer niet in de weg staan als er ten minste 2 miljoen euro geboden wordt. Hoewel Duarte zich in het idee kan vinden, vraagt hij aan het Brugse bestuur om toch elke aanbieding te bekijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws