Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club meteen onderuit

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen niet tot een goed eind kunnen brengen. Tegen zwarte beest Sint-Truiden werd er met 2-1 verloren.

Sint-Truiden begon bijzonder gretig aan de wedstrijd. Al na één minuut moest Bruzzese een poging van Boli pareren. Enkele minuten later had de bal op de stip gekund toen De Bock een voorzet met zijn hand beroerde.

Club overleefde het eerste kwartier en kwam beter in de wedstrijd. Diaby zette zich sterk door en uiteindelijk belandde de bal bij Cools. Hij hield het overzicht en bediende de vrijstaande De Sutter, die met een lage schuiver Dutoit verschalkte.

Enkele minuten na de 0-1 had Diaby dé kans om de score uit te diepen. Op aangeven van Vazquez omspeelde hij de doelman, maar voor een leeg doel besloot hij alsnog naast. Zo ging Club al bij al met een gevleide voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft kreeg blauw-zwart opnieuw een uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar De Sutter zag zijn schot van dichtbij nog gered worden door Dutoit. Daarna ging het bergaf met het spelniveau van Club. Bruzzese kon een afstandsschot van Rherras niet klemmen, Fernandes profiteerde: 1-1. Even later ontplofte Stayen helemaal, toen Edmilson met een fantastisch schot Bruzzese verschalkte. Toen uitgerekend de doelpuntenmaker van STVV rood kreeg, was er opnieuw hoop voor blauw-zwart.

Club ging op zoek naar de gelijkmaker, maar Dutoit pareerde de pogingen van Mechele en De Bock fenomenaal. Zo verliest Club zijn openingswedstrijd. Wat liep er fout?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws