Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-jonkies niet voorbij Coxyde

Club-spelers (Club Brugge - Anderlecht)

Dinsdagavond speelde Club Brugge zijn laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. Blauw-zwart leek lang op weg naar de overwinning, maar in extremis kwam tweedeklasser Coxyde nog langszij.

Club begon aan de wedstrijd met Teunckens, Nuyts, Duarte, De Smul, Bolingoli, Reuten, Brodic, Vanaken, Dierckx, Oulare en Seys.

Al na een kwartier bracht Hillewaere de thuisploeg vanop de stip op voorsprong. Club probeerde wel, maar in het eerste halfuur slaagden Vanaken, Oulare en Brodic er niet in om de gelijkmaker tegen de netten te prikken.

Even later was het dan toch raak. Keeper Dutoit ging de mist in bij een uittrap en daar profiteerde Dierckx, op aangeven van Oulare, optimaal van: 1-1 aan de rust.

In de tweede helft gebeurde er aanvankelijk weinig, tot Seys plots tekende voor de 1-2. Na een uur voetballen wisselde Michel Preud’homme zijn volledige elftal. Enkel Teunckens en Boudadi bleven op het veld.

Club was nog enkele keren dicht bij de 1-3, maar doelman Dutoit pakte uit met een reeks knappe reddingen. Al bleef ook Coxyde gevaarlijk. De poging van Lagrou spatte uiteen op de paal. Club leek op weg naar een 1-2-overwinning, maar het was Ternier die roet in het eten gooide. Hij scoorde de 2-2-eindstand net voor affluiten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws