Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft nóg een doelman in het vizier

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

De honger naar doelmannen is ook na het aantrekken van Sinan Bolat nog steeds niet gestild bij Club. Bruzzese lijkt in de toekomst vrede te moeten nemen met een status als stand-in voor de Turkse keeper, maar op een derde doelman wachten Preud’homme & co nog altijd. 

Eerst en vooral is er natuurlijk nog Kenan Piric. De 21-jarige doelman van FK Sloboda Tuzla maakte een goede indruk op Preud’homme, maar voorlopig geraken beide ploegen het niet eens over de transfersom voor de Bosnische tester.

Een andere piste is Georgi Kitanov, een 20-jarige goalie die momenteel actief is bij Tsjerno More Varna. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Kitanov wordt gezien als een groot Bulgaars talent. Omdat hij op 17-jarige leeftijd al eerste keeper werd bij zijn club, heeft hij nu al heel wat ervaring.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws