Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club doet bod op Franse verdediger

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Nu de interesse van Palermo voor Duarte concreet is, lijkt het erop dat Club Brugge het zekere voor onzekere wil nemen door alvast een nieuwe verdediger aan te trekken. Bovendien staat het ook nog altijd niet vast dat Meunier en De Bock ook volgend seizoen nog in blauw-zwart shirt spelen. 

Club zou zijn oog hebben laten vallen op Jean-Charles Castelletto. De 20-jarige verdediger speelt momenteel in de Franse tweede klasse bij AJ Auxerre.

Volgens Le10sport heeft Club zelfs al een bod gedaan op het jonge talent. Naar verluidt werd er iets minder dan 1 miljoen euro geboden door het Brugse bestuur. En die som zou aardig in de buurt komen van de vraagprijs van de club uit de Ligue 2.

Momenteel wacht Club nog op een antwoord van AJ Auxerre. Castelletto was het afgelopen seizoen één van de sterkhouders in de defensie bij zijn team. Hij kwam de voorbije jaren heel af en toe ook in actie in de jeugdreeksen van de Franse nationale ploeg. Moet Club hem halen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws