Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Castillo zal Club Brugge verlaten’

Nicolas Castillo (Club Brugge)

Het ziet ernaar uit dat Nicolás Castillo straks geen speler meer is van blauw-zwart. De Chileen is al een tijdje in België, maar was niet te bespeuren op de zomerstage in Garderen. Intussen wordt ook duidelijk waarom…

Wij vroegen het ons al een tijdje af, waar verloren zoon Castillo uithing. Inmiddels is er wat meer nieuws over de aanvaller binnengesijpeld. De Chileen zou namelijk wel eens naar Qatar kunnen trekken, al is er naar verluidt ook interesse van Besiktas. Dat meldt een betrouwbare Facebook-pagina die bericht over alle Chileense spelers.

Castillo, die nog wat last heeft van zijn ligamenten aan de rechterknie, zou er momenteel alles aan doen om terug fit te geraken. Als hij speelklaar is, zou de transfer immers afgerond kunnen worden.

Bovendien zou een snelle oplossing voor alle partijen aangenaam zijn. Als straks blijkt dat Engels lange tijd niet beschikbaar is, zal Club nog op zoek gaan naar een verdediger. En wat extra financiële slagkracht is dan nooit slecht natuurlijk.

Eén van de namen die circuleert, is Seth De Witte. De 27-jarige Mechelen-speler kan zowel centraal in de verdediging als in het middenveld geposteerd worden en past bijgevolg binnen het gezochte profiel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws