Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brugse bestuur: daar is niets van waar’

Verhaeghe - Preud'homme

Vrijdagavond staat met STVV – Club Brugge de opener van het nieuwe voetbalseizoen op het programma. Na de Supercup lijkt het erop dat Michel Preud’homme nog heel wat werk voor de boeg heeft. Het vertrek van één van zijn smaakmakers is dan ook niet aan de orde volgens het Brugse bestuur.

Dinsdagavond om 19u speelt blauw-zwart zijn laatste oefenwedstrijd tegen KVV Coxyde. Voor trainer Preud’homme de laatste kans om de beste formatie te vinden voor zijn pionnen. Al moet hij dan hopen dat geen van zijn sterkhouders alsnog vertrekt…

Zo werd Obbi Oulare afgelopen weekend gelinkt aan Aston Villa en Tottenham. Volgens Engelse bronnen bracht Aston Villa zelfs al een bod van ongeveer tien miljoen euro uit op Oulare. Eerder kon de 19-jarige aanvaller ook al rekenen op interesse van Borussia Dortmund, Ajax en Manchester United.

Het Laatste Nieuws zocht en vond meer informatie bij het Brugse bestuur. Het bod van Aston Villa werd formeel ontkend op Jan Breydel. Een goeie zaak? Of zie jij hem toch liever vertrekken?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws