Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: nieuwe Club-keeper gespot?

Sinan Bolat (Club Brugge)

Nu Mathew Ryan naar Valencia verhuist, is Club dringend op zoek naar een opvolger. Een eventuele vervanger is immers alleen speelgerechtigd in de voorronde van de Champions League als hij ten laatste op 23 juli aangetrokken wordt. 

Tijdens een open training werd Sinan Bolat vandaag gespot in Brugge. Hij zit momenteel op een zijspoor bij FC Porto en zou graag naar België terugkeren.

Het voorbije seizoen werd hij uitgeleend aan het Turkse Galatasaray, maar daar mocht hij in totaal amper 180 minuten opdraven. Bijkomend feit is dat Michel Preud’homme de doelman kent. Het management van Bolat zou momenteel in overleg zijn met Club over de laatste details. Morgen zou hij dan officieel als aanwinst voorgesteld worden. Hij zou zelfs zijn medische testen al aan het ondergaan zijn:

Hoewel hier (voorlopig) nog geen beelden van zijn, zou ook Parfait Mandanda gespot zijn in Jan Breydel. Hij is de tweede keeper van Charleroi, na Penneteau.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws