Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis is hard voor Brugse verdedigers

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Hoe schikt Michel Preud’homme dinsdagavond zijn pionnen in de voorronde van de Champions League? Die vraag brandt momenteel op de lippen van elke Club-supporter. Ex-bondscoach Aimé Anthuenis denkt een oplossing gevonden te hebben…

Tijdens de Supercup stonden zowel Vanaken als Vazquez tussen de lijnen. Dat liep niet zoals gepland en dus paste Preud’homme zijn ploeg aan in de eerste competitiewedstrijd tegen STVV. Maar ook zonder de geschorste Vanaken verliep het allemaal nog stroef.

“Ik twijfel eraan of Vazquez en Vanaken samen kunnen spelen. Het zijn toch twee centrumspelers”, begint Anthuenis zijn verhaal in Stadion. “Ze wijken wel graag uit naar de flank, maar bij balverlies zie ik ze allebei niet verdedigen tot in de eigen baklijn.”

“Ik zou een keuze maken en uiteindelijk kiezen voor Vanaken. Het ging om een dure transfer en dus vermoed ik dat hij zal spelen. Al denk ik dat Preud’homme vooral andere kopzorgen heeft. Eerst en vooral is Club een topdoelman kwijt en daarnaast zijn er problemen in de verdediging.”

“Denswil vind ik te weinig voor Brugge. En De Bock vind ik geen linksachter, maar eerder een linksmidden. Daar beginnen de problemen en niet op het middenveld.” Deel jij de mening van Anthuenis?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws