Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos haalt snoeihard uit: “Strik errond en verkopen”

Aad de Mos (analist)

Club Brugge maakte donderdagavond geen al te beste beurt in de Supercup-wedstrijd tegen Gent. Al waren er verzachtende omstandigheden. Blauw-zwart maakte vooraf nooit een doel van de ‘prijs’, heeft te kampen met een resem geblesseerden en daardoor kon Preud’homme niet anders dan een elftal zonder automatismen op de mat brengen. Voetbalanalist Aad de Mos nam achteraf geen blad voor de mond in zijn analyse.

“Ik ben echt geschrokken van Club Brugge”, vertelde de Nederlander op 2BE. “Ze speelden met een onuitgegeven elftal én tactiek. Als ze zo gaan spelen in de competitie, gaat het heel moeilijk worden komend seizoen.”

Verder richtte hij ook een hoop kritiek aan het adres van Vazquez. “Die jongen liep er vandaag ongeïnteresseerd bij. Dat kan je echt niet maken ten opzichte van de supporters. Hij had ook opvallend veel balverlies. Ik zou zeggen aan het bestuur van Club: strik errond en verkopen!”

“Weet je wat het probleem is?” ging hij verder. “Preud’homme wil al die grote namen in één ploeg inpassen. Maar het is óf Diaby, óf De Sutter. Het is óf Vazquez, óf Vanaken. Hij moet knopen doorhakken!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws