Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wordt hij de opvolger van Meunier?

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier heeft aangegeven dat hij graag andere oorden opzoekt. Hoewel de 23-jarige rechtsachter gelukkig is bij blauw-zwart, zou hij na 4 seizoenen graag aan een nieuw avontuur beginnen.

Een potentiële opvolger van Meunier is Ivan Tomečak. De 25-jarige Kroaat heeft hetzelfde profiel als onze Luxemburger. Hij werd eveneens omgeschoold van vleugelspits tot verdediger en kan zowel op de rechts- als linksachter geposteerd worden.

Tomečak tekende in 2013 een contract bij HNK Rijeka en debuteerde vorig jaar voor Kroatië. In zijn thuisland wordt hij omschreven als snel, technisch en wendbaar. Bovendien zou hij over een fantastische mentaliteit beschikken.

Ook de Brugse scouts zijn vol lof over Tomečak, maar voorlopig is het afwachten of ook het financiële plaatje haalbaar is. De Kroaat ligt immers nog één jaar onder contract bij Rijeka, waardoor er een afkoopsom betaald moet worden.

Zijn marktwaarde wordt op dit moment geschat op 2,5 miljoen euro. Bovendien zijn ook Fenerbahçe en West Ham United geïnteresseerd in de polyvalente verdediger.

Moet Club hem halen? Oordeel zelf:

Ivan Tomečak from daniel on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws