Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waar en om hoe laat oefent Club?

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Wij kijken nu al reikhalzend uit naar het voetbalseizoen van 2015-2016. Blauw-zwart plant naar jaarlijkse gewoonte enkele oefenmatchen. Met dit overzicht hoef jij geen enkele wedstrijd te missen!

Met reeds drie versterkingen (Bruzzese, Diaby en Vanakenlijkt Club Brugge nu al gewapend voor een sterk jaar. Onderstaand vind je alle oefenpotten van blauw-zwart. De wedstrijden die gespeeld worden tijdens de stage in Garderen worden later nog toegevoegd.

Vrijdag 26/06/2015: KFC Heist – Club Brugge (19u)

In het Stadion De Taeye (Pannenstraat 282, 8301 Heist-Aan-Zee) werkt Club zijn eerste wedstrijd van het seizoen af. Blauw-Zwart neemt het op tegen KFC Heist.

Dinsdag 30/06/2015: KM Torhout – Club Brugge (19u)

Drie dagen later trekt Club naar Torhout. De ex-ploeg van Tom De Sutter gaf Club 2 jaar geleden al partij. Toen werd er met 0-3 gewonnen van de derdeklasser. De wedstrijd vindt plaats in De Velodroom.

Vrijdag 03/07/2015: KSV Roeselare – Club Brugge (19u)

Tweedeklasser Roeselare is geen onbekende voor Club. Naast trainer Franky Van Der Elst treft Club met Pietro Perdichizzi, Marcos Camozzato en Vincent Provoost heel wat spelers met een Club-verleden. Jimmy De Jonghe en  belofte Alexander Embrechts kwamen vorig seizoen op uitleenbasis uit voor Roeselare én de beloften speelden hun thuiswedstrijden ook op Schiervelde, het stadion van Roeselare.

Dinsdag 21/07/2015: Coxyde – Club Brugge (19u)

Voor de laatste oefenpot van de voorbereiding trekt blauw-zwart opnieuw richting kust, naar het Sportpark Hazebeek in Oostduinkerke. KVV Coxyde heeft met Nathaniel Lagrou een ex-belofte van Club in de rangen.

Zondag 05/07/2015 tot dinsdag 14/07/2015: Zomerstage in Garderen

Net zoals vorig jaar trekken onze jongens voor 10 dagen op stage naar het Nederlandse Garderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws