Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan reageert: “Ik heb daar niets mee te maken”

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

Club versterkte zich onlangs met Bernie Ibini, een Australische flankaanvaller van 22. Overal las en hoorde je dat deze transfer erop gericht was om Mathew Ryan, zijn boezemvriend, nog een jaartje langer in Brugge te houden. Maar wat denkt ons sluitstuk daar zelf over?

“Iedereen weet dat we al een hele tijd goede vrienden zijn. Ibini krijgt nu erkenning voor zijn geweldige seizoen. Ik houd regelmatig contact met hem en probeer de hoogtepunten te bekijken van de Australische competitie. Hij was echt geweldig, vooral op het einde van het seizoen”, verklaart Ryan.

“Ik vind het heel mooi dat Club Brugge een overeenkomst met hem heeft gesloten en ben dan ook blij dat we in de toekomst opnieuw ploeggenoten worden. Het is wel niet zo dat ik heb aangedrongen op zijn komst en ik heb dus niets te maken met die transfer. Dat is Ibini’s eigen verdienste.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws