Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Principeakkoord voor De Sutter?

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

De laatste dagen gonst het van de geruchten dat Tom De Sutter Club zou verlaten. En waar rook is, is vuur. Dat hebben we met Bernie Ibini ook gemerkt. Ook deze keer vonden we een aanwijzing waarom De Sutter blauw-zwart wellicht verlaat…

De prestatie van Tom De Sutter tegen Besiktas is in Turkije niet onopgemerkt voorbij gegaan. In de met 1-3-gewonnen uitwedstrijd nam hij de belangrijke gelijkmaker voor zijn rekening en speelde hij een beresterke wedstrijd.

Intussen zou de interesse van Bursaspor heel concreet geworden zijn. Een Turks Twitter-account (dat uitsluitend over transfers bericht) meldt dat De Sutter een principeakkoord heeft met Bursaspor. Toch zou De Sutter hebben aangegeven dat hij nog wat bedenktijd wil vooraleer hij de knoop definitief doorhakt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws