Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme is fan van Vossen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Michel Preud’homme houdt ervan om zijn spelerskern al vroeg bij elkaar te hebben. Dit jaar lukt dat met reeds 4 versterkingen erg aardig, al lijkt de transferhonger van blauw-zwart nog altijd niet gestild. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Hoewel de huidige spelerskern met De Sutter, Oulare en Diaby al drie spitsen telt, zou daar eventueel nog eentje aan toegevoegd kunnen worden. Mits óf De Sutter óf Oulare vertrekt zou er budget vrijkomen om de 26-jarige Limburger naar Jan Breydel te halen.

Al blijft de vraagprijs een heikel punt. Genk zou 4 miljoen euro vragen voor de goalgetter. Het is nog maar de vraag of Club dat bedrag kan en wil neertellen. Vossen zou zelf liefst van al in Engeland blijven, maar door de gemiste promotie is Middlesbrough beperkt in zijn financiële middelen.

Al 6 miljoen armer

Als de spits alsnog terugkeert naar België, verkiest hij naar eigen zeggen Brugge boven Genk. En ook trainer Preud’homme is fan van de aanvallende kwaliteiten van Vossen. Gezien het feit dat Club met de transfers van Diaby, Vanaken, Bruzzese en Ibini al meer dan 6 miljoen euro heeft uitgegeven, moet Club hem toch nog halen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws