Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Ons huiswerk is af, als…”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Met reeds drie versterkingen (Bruzzese, Diaby en Vanaken) lijkt Club Brugge nu al gewapend voor een sterk jaar. Nooit eerder werden de cruciale posities zo vroeg ingevuld. CEO Vincent Mannaert is dan ook een tevreden man. “Ons huiswerk is af”, klinkt het.

Mannaert liep er enorm ontspannen bij tijdens de shirtvoorstelling. Dat heeft naar verluidt alles te maken met de huidige situatie waarin Club zich bevindt. “We zijn op alles voorbereid”, opent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

“Het hielp natuurlijk wel dat we al voor de lente bezig waren met onze 3 aanwinsten. Maar we zijn tevreden, want eind juli moeten we al zwaar aan de bak voor de Champions League-voorronde. Dat is cruciaal voor ons, want het zijn toch kampioenschapsmatchen éh”, verklaart onze manager.

En zo lijkt het erop dat de puzzelstukjes voor de ploeg van 2015-2016 nu al in elkaar vallen. “Het is heel simpel: als er niemand vertrekt, is ons huiswerk af. Maar natuurlijk kijken wij uit naar alternatieven. Het zou naïef zijn om te zeggen dat de kern zoals die er nu uitziet, er ook zo zal uitzien op 1 september. Op het moment dat we weten dat er een speler vertrekt, zullen we in actie schieten.”

Denk jij dat de huidige ploeg klaar is om volgend seizoen mee te strijden voor de prijzen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws