Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mag Verhaeghe 5 maanden niet meer binnen in Jan Breydel?

Jan Breydelstadion
Bart Verhaeghe werd eind april 2014 aangeklaagd voor een fysieke aanval in de uitwedstrijd tegen Lokeren. Een steward ontzegde de zoon van Verhaeghe de toegang tot de neutrale zone en vervolgens zou de Club-voorzitter de steward in kwestie bij de keel gegrepen hebben. Intussen is de zaak voorgekomen.

Verhaeghe stond deze namiddag terecht voor de politierechter in Dendermonde. Hij vecht immers zijn stadionverbod van vijf maanden aan. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De verdediging betwist de feiten en zegt dat het onderzoek onvolledig gevoerd is. De volledige vrijspraak van onze voorzitter wordt dan ook gevraagd. Het zou namelijk nogal absurd zijn als Verhaeghe vijf maanden zijn eigen stadion niet binnen mag.

Op 15 september velt politierechter Peter Dhondt een vonnis. Moet onze voorzitter volgens jou gestraft worden?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws