Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Italianen hebben geen interesse meer in Duarte

Óscar Duarte (Club Brugge)

Op dit moment heeft Club Brugge zich met vier inkomende transfers al serieus versterkt. Opvallend hierbij is dat er nog altijd geen enkele sterkhouder vertrokken is bij blauw-zwart. En ook de interesse voor Duarte neemt plots af.

Mathew Ryan en Thomas Meunier krijgen het meeste aandacht op de transfermarkt, maar er is ook interesse voor Duarte. Zo richtte Palermo vorige zomer zijn pijlen op de Costa Ricaanse verdediger.

Duarte gaf zelf al aan dat hij een transfer naar Sicilië wel ziet zitten. En nu de Italiaanse eersteklasser maar liefst 32 miljoen euro van Juventus ontving voor Paulo Dybala, leek de deal in kannen en kruiken.

Maar volgens Italiaanse media heeft Palermo plots toch geen interesse meer in Duarte. De club uit de Serie A zou zijn zinnen intussen op Luca Caldirola gezet hebben, een verdediger bij Werder Bremen. Een goede zaak voor Club?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws