Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hier zijn ze dan, de nieuwe Club-uitrusting en shirtsponsor

Michel Preud'homme duim omhoog

De voorbije weken waren er al heel wat supporters die onze blauw-zwarte tenue van volgend seizoen probeerden te achterhalen. Gedaan met de speculaties, hier zijn ze dan: de splinternieuwe shirts van Club Brugge.

Zoals we eerder al hadden aangekondigd heeft Club een nieuwe hoofdsponsor. Voortaan prijkt er geen bank meer op onze blauw-zwarte borst, maar wel een specialist in koelen en verwarmen.

Daikin is marktleider in airconditioning en werkt al jaren samen met Club Brugge. Beide partijen kiezen nu echter voor een intensere samenwerking, met als resultaat het logo van Daikin op onze nieuwe uitrusting. Maar we willen jullie niet langer in spanning houden. Ziehier het resultaat.

Het Club Brugge shirt 2015-2016:

Shirtvoorstelling 2015-2016 from Club Brugge on Vimeo.

Zoals het hoort, zien we de traditionele blauwzwarte strepen op ons thuisshirt. Ze zijn iets breder in vergelijking met ons vorige hometenue. Op verplaatsing speelt Club komend seizoen in het rood. De Nike-shirts komen stijlvol en efficiënt over, iets wat we ook in het spel van blauw-zwart willen terugzien. Vanaf 1 juli zijn de shirts te koop in de Club-shop.

Correcte persconferentie Een foto die door kirstenwillem is geplaatst op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws