Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-spits Bacca in de clinch met Neymar

Carlos Bacca (Club Brugge)

Colombia heeft op de Copa America zijn tweede groepswedstrijd met 1-0 gewonnen van Brazilië. Een serieuze tik voor de Brazilianen, die het toernooi al acht keer wonnen. Na de match kregen ex-spits Carlos Bacca en Neymar het serieus met elkaar aan de stok. Bekijk de beelden.

Na het laatste fluitsignaal schiet Neymar de bal nog op Pablo Armero, de vleugelspeler van de Colombianen. Daarnaast zou Neymar ook een kopstoot uitgedeeld hebben aan Inter-speler Murillo.

Dan is de maat voor Bacca vol. Hij loopt naar Neymar en geeft hem een fikse duw. Vervolgens gaan de poppen aan het dansen en krijgen zowel de Sevilla- als de Barcelona-aanvaller een rode kaart onder hun neus geschoven. Vind jij de reactie van Bacca te rechtvaardigen?

Bekijk de beelden (let ook op het shirt van Bacca):

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws