Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duitsers willen Waldemar Sobota

Waldemar Sobota applaudisseert

Waldemar Sobota trok begin dit jaar op uitleenbasis naar FC St. Pauli. De 28-jarige Pool tekende er een contract tot het einde van dit seizoen. De club lichtte de optie op Sobota niet, maar…

Nu blijkt dat de Duitsers toch geïnteresseerd zijn om de rechtsbuiten van Club Brugge definitief over te nemen. De tweedeklasser slaagde dit seizoen met de hakken over de sloot in het behoud in de 2. Bundesliga.

Daarom maakt de cultclub uit Hamburg volop werk van versterking. Enkel de hoge vraagprijs van blauw-zwart zou een overgang van de Pool in de weg staan. Club nam Sobota in 2013 voor één miljoen over van Śląsk Wrocław. Moet Club hem laten gaan?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws