Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Bock: “Met hem kan je naar de oorlog”

Laurens De Bock juicht

De afgelopen weken genoot Laurens De Bock van een deugddoende vakantie in Ibiza. Op de website van Club blikt de 22-jarige linksachter terug op zijn seizoen en dat van zijn ploegmaats.

“Ik val waarschijnlijk in herhaling, maar de bekerfinale en vooral het spannende slot zullen ons allen heel lang bijblijven. De gelijkmaker van Anderlecht kwam aan als een mokerslag in het gezicht. Maar toen Rafa op een wonderbaarlijke manier in de allerlaatste minuut de winning goal scoorde, was het delirium een feit.”

Het meeste bewondering heeft De Bock echter voor Ruud Vormer. “Ruud heeft bij mij een streepje voor. Ik beschouw hem als de absolute voortrekker van onze groep. Hij gaat altijd voluit en opgeven staat niet in zijn woordenboek.”

“Met Ruud kan je letterlijk en figuurlijk naar de oorlog trekken. Hoe meer bijtertjes van dergelijk kaliber we in de rangen tellen, hoe beter zou ik zeggen.” Heeft De Bock gelijk? Moet Club meer spelers met de mentaliteit van Vormer aantrekken?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws