Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-target blijkt bad boy

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge zal het seizoen moeten aanvatten zonder Thomas Meunier. De rechtsachter liep een knieblessure op tijdens een training met de Rode Duivels en zou maanden out zijn. Volgens Franse bronnen richt Club zich nu op een rechtsachter uit de Ligue 1 die al heel wat op zijn kerfstok heeft.

Lamine Gassama, een 25-jarige rechtsback, komt momenteel uit voor de Franse eersteklasser Lorient. Hij heeft er nog een contract tot 2016. Gassama droeg van 2008 tot 2012 het shirt van Lyon, al kwam hij daar nauwelijks aan spelen toe.

Ook Anderlecht heeft interesse in de voetbalkwaliteiten van de Fransman. Het gedrag van Gassama is echter een groot minpunt. Volgens Ouest France viel de verdediger een agent aan tijdens een routinecontrole. Hij werd veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van 2 maanden gevangenis en 5.000 euro boete.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws