Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft opnieuw een verdediger in het vizier

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Thomas Meunier is enkele maanden geblesseerd en mist de competitiestart. Daarnaast is de spoeling in de verdediging sowieso al dun en is het ook mogelijk dat Meunier en Duarte blauw-zwart nog verlaten. Club gaat dan ook naarstig op zoek naar voetballers met verdedigende kwaliteiten.

Deze keer zou het vizier gericht zijn op een Colombiaanse verdediger. Dat weet de Italiaanse pers. De 22-jarige Helibelton Palacios speelt momenteel bij Deportivo Cali.

“Voor Palacios praten we met verschillende clubs”, is zijn makelaar duidelijk. “Club Brugge heeft onlangs geïnformeerd naar zijn voorwaarden.” De Colombiaan speelt bij voorkeur op de rechtsachter positie. Hij was dit seizoen goed voor 22 basisplaatsen en drie invalbeurten.

Palacios is eveneens een voormalig Colombiaans belofte-international. Italiaanse eersteklasser Atalanta Bergamo zou ook interesse hebben in de speler van Deportivo Cali. Interessante piste of liever Ivan Tomecak?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws