Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse elftal van de eeuw

Brugse elftal van de eeuw

Ben jij ook al je hele leven supporter van Club Brugge? Dan herinner je je vast wel wat sterkhouders die onze club verlieten om een stap hogerop te zetten. Maar wie van hen verdient er nu een plaatsje bij de ploeg van de eeuw?

Walfoot maakte hun elftal van de eeuw van Club Brugge-spelers. Een opvallende aanwezig is François Sterchele. De overleden spits zit voor eeuwig in de Brugse supportersharten. De 23ste minuut is voor altijd van hem.

Het blijkt alleszins uitermate moeilijk om al onze blauw-zwarte toppers in één elftal te gieten. Want zeg nu zelf: Birger Jensen, Daniel Amokachi, Jean-Pierre Papin, Jan Ceulemans, Raoul Lambert, Bosko Balaban, Nastja Čeh, Nabil Dirar en Lior Refaelov hebben zeker ook hun plaats bij deze 11.

Wie staat er volgens jou (on)terecht in bovenstaand elftal? En welke Club-speler had je er nog graag aan toegevoegd?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws