Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom koos Club Brugge voor Diaby?

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is erin geslaagd om Abdoulay Diaby los te weken bij de Franse eersteklasser Lille. Maar waarom viel het oog van Preud’homme en heel blauw-zwart nu precies op de Malinese international?

“Als een topclub en coach je zo graag wil, moet je geen seconde twijfelen om je handtekening te zetten”, opent de 24-jarige spits. “Zo’n blindelings geloof motiveert me enorm om bij een ploeg als Club Brugge het beste van mezelf te geven! Bovendien heeft mijn nieuwe werkgever een fantastisch seizoen achter de rug. Op drie fronten stak blauw-zwart er met kop en schouders bovenuit.”

“Club is heel goed bezig. Ik hoop dan ook uit de grond van mijn hart dat het huidige seizoen op de tweede plaats afgesloten kan worden. De voorrondes van de Champions League geven toch een extra uitdaging. Het is mijn doel om in zo’n wedstrijden te kunnen bijdragen aan een goed resultaat!”

Diaby heeft getekend from Club Brugge on Vimeo.

Dat Diaby goeie voeten heeft, hebben we al mogen bewonderen bij Moeskroen. Maar herinner jij zijn doelpunten nog? Wij frissen ze nog eens op:

Denk jij dat Diaby binnenkort ook in een blauw-zwart shirt zoveel zal scoren? Of geloof jij niet (echt) in deze transfer? Laat het ons weten via een reactie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws