Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vázquez is profvoetballer van het jaar!

Víctor Vázquez (Club Brugge)

Eén van onze blauw-zwarte bronnen meldde ons dat Refaelov profvoetballer van het jaar zou worden, maar nu blijkt dat het Vázquez geworden is! Rafa werd tweede en Kebano was goed voor de derde stek. Hoe dan ook, ook deze trofee kleurt blauw-zwart. Proficiat Víctor!

Víctor Vázquez ziet zijn sterk jaar bekroond worden met een prijs! De Catalaan voelt zich duidelijk in zijn sas onder de vleugels van Preud’homme en dat zien we ook terug in zijn statistieken. Zijn vrienden mogen dan wel vinden dat hij als een zigeuner voetbalt, Vázquez’ volgt wel Thorgan Hazard op als profvoetballer van het jaar.

“Het is zowel voor Club als mezelf een heel grote dag”, zegt onze Spaanse middenvelder. “We wonnen met Preud’homme, Ryan en mezelf drie van de vier prijzen. Beter kan de suprematie van onze kern dit seizoen niet geïllustreerd worden.”

“Dit was het beste seizoen dat ik als profvoetballer ooit gespeeld heb. Deze trofee maakt me alleszins apetrots. Het is bij mijn weten de eerste keer dat een Spanjaard in de Belgische competitie met deze eer aan de haal gaat.”

VictorVazquez from Club Brugge on Vimeo.

Vázquez scoorde in totaal 11 doelpunten en gaf 5 assist op drie verschillende fronten. Vooral in de Europa League kreeg hij veel lof! Bovendien scoorde hij stuk voor stuk parels van doelpunten.

Bekijk de knapste goals van onze Spaanse voetbalartiest:

Is Vázquez de verdiende winnaar of vind jij dat iemand anders deze trofee had verdiend?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws