Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt: “Gent heeft het moeilijk met de stress van de leidersplaats”

Peter Vandenbempt (analist) (3)

Zondag komt leider Gent op bezoek in Jan Breydel. Het wordt voor beide ploegen een cruciale wedstrijd met het oog op de titel. “De volgehouden communicatie bij Gent over de derde plaats heeft uiteindelijk niet gewerkt”, zegt Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

In hun vorige thuismatch geraakte Gent niet voorbij Charleroi. “De stress van de leidersplaats neemt toe. De toegenomen kans op de titel speelt de manschappen van Vanhazebrouck parten. Tegen Charleroi was de ploeg in vele bedjes ziek”, analyseert Vandenbempt.

“De volgehouden communicatie over de derde plaats heeft uiteindelijk niet gewerkt. Vanhaezebrouck moet zijn manschappen aansporen om rustig te blijven. Rust in het hoofd zal doorslaggevend zijn zondag. Kwaliteiten, de vorm en vertrouwen hebben ze genoeg.”

Voor Club Brugge is de opdracht simpel: winnen! De druk is bij beide ploegen dus groot. Wie trekt er volgens jou zondag aan het langste eind?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws