Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer Vanaken volledig afgerond

Hans Vanaken (Club Brugge - Genk)

Hans Vanaken is geslaagd voor zijn medische tests en mag zich nu officieel een speler van Club Brugge noemen. Hij tekende een contract voor 5 seizoenen en zou Lokeren 4 miljoen euro in het laatje brengen. Bekijk hier de eerste beelden van Hans in blauw-zwart shirt.

“Vier jaar geleden speelde ik nog in tweede klasse en kende nauwelijks iemand mij”, zegt Vanaken. “Het is allemaal heel snel gegaan, maar ik ben enorm blij met deze overstap.”

“Ik weet dat de supporters in Brugge al heel lang wachten en ik zou het dan ook heel fijn vinden als ik de Club en de fans meteen in mijn eerste jaar hier de titel kan schenken. Ik heb er alleszins alle vertrouwen in!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws