Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan verkozen tot doelman van het jaar!

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

Mathew Ryan ziet zijn sterk seizoen bekroond worden met de trofee voor beste doelman van het jaar. Het is al het tweede jaar op rij dat zijn 360 collega-voetballers hem verkiezen tot ‘Doelman van het Jaar’. Matz Sels en Silvio Proto waren de andere genomineerden.

Ryan heeft straks een fantastisch seizoen achter de rug. Hij won met Club de Belgische beker en ook de Asian Cup kon hij met het Australische elftal aan zijn prijzenkast toevoegen.

“Mijn komst naar Club én Europa blijken meer dan ooit de juiste keuze geweest te zijn”, reageert Ryan tevreden. “Ik ben enorm trots op hetgeen ik tot nu toe gerealiseerd heb. Ik heb mezelf in korte tijd zowel in eigen land als hier op de kaart gezet.”

“Club Brugge is in korte tijd mijn tweede thuis geworden. Ik hou van deze club én stad! Ik ben een perfectionist en een winnaar. Het is voor mij altijd een drijfveer om het beste van mezelf te geven”, eindigt Ryan zijn verhaal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws