Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Raman kegelt Club Brugge uit titelrace

Michel Preud'homme zorgen
Gent heeft Club Brugge definitief uitgeteld in de titelstrijd. Vormer haalde twee keer een achterstand op voor Club, maar uiteindelijk was het Raman die de 2-3 voor de Buffalo’s tegen de touwen kopte. 

 Blauw-zwart kwam voor de achtste keer op een rij op achterstand door een doelpunt van Nielsen. Club knokte zich opnieuw in de wedstrijd en dat werd beloond met een doelpunt van Vormer: 1-1 aan de rust.

Na de rust kwam Club opnieuw op achterstand. Het schot van Dejaegere week af op het been van Duarte, waardoor Ryan kansloos was. Op 20 minuten van het einde gaf Vormer Club opnieuw hoop met een mooie omhaal: 2-2.

In de beslissende fases zat het opnieuw niet mee. Oulare en Izquierdo werden onterecht afgevlagd op weg naar de 3-2. Club bleef op zoek gaan naar de winning goal, maar die viel uiteindelijk aan de overzijde via een kopbal van Raman.

Preud’homme: “Conclusie is dat we niet op 3 fronten op niveau kunnen strijden”

Michel Preud’homme reageerde, net zoals heel Club, ontgoocheld op de nederlaag. “We moeten concluderen dat we niet op 3 fronten op niveau kunnen strijden. We gaan nu ook niet flauw doen en zeggen dat we de beker al hebben, want we zijn er tot op het einde vol voor gegaan.”

“Sommige jongens zitten duidelijk op hun limiet. In Europa kon de hele ploeg een volledige wedstrijd geconcentreerd spelen en in de competitie lukt dat niet. Dan kunnen we ook niet verwachten van onze jonge gasten dat zij het verschil gaan maken in de eindfase van deze play-offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws