Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Wij hebben toch altijd op zondagnamiddag op Standard gespeeld?”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Tijdens de reacties na Standard – Club viel op dat Oulare hard was voor zijn ploegmaats. “Ik ben nog jong en misschien niet in de positie om dit te zeggen, maar het is niet normaal dat we altijd achterkomen.” Preud’homme uitte zijn kritiek aan het adres van de kalendercommissie.

Obbi Oulare: “Ik ben nog jong en het is misschien niet aan mij om dit te zeggen, maar ik vind het niet normaal dat we altijd achterkomen. Zeker op Standard is het niet eenvoudig om zo’n achterstand nog ongedaan te maken. Gelukkig staan we nog eerste.”

Ook Mathew Ryan hekelde het feit dat Club voor de zesde keer op een rij op achterstand kwam. “We wisten dat er een dag zou komen dat we een achterstand niet zouden kunnen ophalen. Jammer genoeg was die dag vandaag. We hebben zelf ook enkele kansen gekregen, maar het mocht niet zijn.”

Michel Preud’homme wijtte de nederlaag aan drie aspecten. “In eerste instantie hebben we met Izquierdo en Refaelov zelf de kans laten liggen om de score te openen. Daarnaast is het logisch dat je tegen een fysiek sterk Standard in de problemen komt als je zelf niet meer fris bent. En tot slot zijn er 3 buitenspelfases die in ons nadeel gevlagd worden. Dat speelt mee.”

Daarnaast snapte onze trainer niet waarom we op zaterdagavond moesten spelen. “Ik weet nog altijd niet waarom we niet op zondag mochten spelen. We hebben altijd op zondagnamiddag op Standard gespeeld. En deze keer mag dat dan niet?! Dat is geen beklaag, wel een constatatie. Het is dan ook niet onlogisch dat mijn spelers een tekort aan frisheid hebben.”

Wesley Sonck, analist bij Sporting Telenet, gaf Preud’homme overigens 100% gelijk. “Ik geloof er net als Michel niets van dat deze wedstrijd niet op zondag mocht doorgaan van de Luikse politie. Standard wilde dat gewoon niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws