Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Voor deze fans wil ik volgend jaar nog beter doen”

Michel Preud'homme met overwinningsgezangen

Trainer Preud’homme zag zijn spelers het seizoen afsluiten met een 1-0-zege tegen Kortrijk. “Jammer dat we niet meer doelpunten konden scoren, maar het belangrijkste was om die tweede plaats te pakken.”

“Nu gaan we even rusten en het nieuwe seizoen voorbereiden”, begint onze coach zijn verhaal. “Na 63 wedstrijden en 280 trainingen wilden we de spelers één maand welverdiende vakantie geven, maar door ons vroege Europese voetbal zullen we de voorbereiding nog moeten aanpassen.”

“We zijn sowieso gegroeid in vergelijking met vorig jaar, maar we moeten nog een stap verder zetten. We gaan dat doen door de nodige versterkingen. Er moet niemand vertrekken, maar naar mooie aanbiedingen luisteren we vanzelfsprekend altijd.”

Over het misgelopen kampioenschap was Preud’homme duidelijk: “Het is een teleurstelling, maar als je dan vandaag ons publiek ziet tegen Kortrijk… Die passie, het vuur in het stadion, het geloof in deze ploeg, bestuur en trainers. Dan vertrek ik op vakantie met de bedoeling om volgend jaar nog beter te doen voor al die mensen!”

Preud’homme was nog nooit langer dan twee jaar actief binnen dezelfde club. Denk je dat hij volgend seizoen nog trainer is van blauw-zwart?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws