Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Nog een contract tot 2019, maar…”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

Michel Preud’homme bleef als trainer nooit langer dan twee jaar bij een club. Pakt hij na het mislopen van de titel ook zijn biezen bij blauw-zwart? Het Nieuwsblad zocht het uit.

“Ik heb nog een contract tot 2019, maar dat wil niets zeggen”, opent onze trainer. “In mijn contract is veel mogelijk. Je weet nooit wat er gebeurt en het is dan ook moeilijk om nu uitspraken te doen over mijn toekomst bij Club. De samenwerking verloopt goed, maar of dat zo blijft is nog maar de vraag natuurlijk.”

“Misschien is Club op een dag wel gelukkig als ik wegga? Zolang ik me goed voel in Brugge, blijf ik. De beleving van de supporters is fantastisch. Ik wil die mensen iets teruggeven. Dat heb ik nodig om zo goed mogelijk te functioneren. Ik zie alleszins nog groeimarge bij Club!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws