Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Jammer dat dit gebeurt”

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme droomt met Club Brugge nog altijd van de dubbel. Ondanks de 0 op 6, blijft hij in de landstitel geloven. Als de coach in die opdracht slaagt, kan hij een nieuw Belgisch succes aan zijn trainerspalmares toevoegen. Toch is hij niet helemaal tevreden over de gang van zaken in België.

“Weet je wat ik beu ben? Al die bla bla bla” zegt een geërgerde Preud’homme aan Humo. “Alles wat ik doe of zeg, wordt enorm uitvergroot.”

“Als Hein Vanhaezebrouck naar de reviewcommissie en de bond uithaalt, verschijnt daar een klein artikeltje over in de pers. Als ik hetzelfde doe, staan alle kranten vol.”

“Zo zei ik tegen Standard dat het 1-0-verlies vooral aan onszelf te wijten was omdat we niet scherp genoeg waren. Daarnaast gaf ik aan dat we drie keer onterecht afgevlagd werden en dat ik het onlogisch vond dat we op zaterdag moesten spelen.”

“En dan ben ik meteen een Calimero, gewoon omdat ik mijn ploeg verdedig. Daar heb ik het écht mee gehad. Ik mag precies niets meer zeggen in België.”

Preud’homme behaalde in onze competitie successen met Standard, Gent en nu dus ook met Club Brugge. Toch krijgt hij niet de erkenning die hij verdient. Denk jij dat hij straks weer een ploeg in het buitenland coacht?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws