Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Diaby tekent voor 4 jaar!

Abdoulay Diaby vingertje

Club Brugge heeft zich officieel versterkt met Abdoulay Diaby. Zijn naam circuleerde al enkele dagen in Brugge, maar bij deze is de zaak definitief afgerond.

De 24-jarige aanvaller van Lille werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Moeskroen. Toen bleek dat hij twaalf keer scoorde, en daarmee topschutter was in de Jupiler Pro League, haalde Lille hem terug naar Frankrijk.

Bij Lille brak de spits wel geen potten meer. Verder dan drie teleurstellende invalbeurten kwam hij er niet. Diaby zette zijn handtekening onder een contract van maar liefst 4 seizoenen. Een goede zaak?

Diaby: “Afspraak met de supporters…”

“Ik ben zeer tevreden met deze stap. Ik was graag in januari al naar Club gekomen, maar toen lukte het niet. Ik ben blij dat de puzzelstukken nu alsnog in elkaar vallen. Ik wacht vol ongeduld om aan het nieuwe seizoen te beginnen met deze prachtige club. Afspraak met de supporters op mijn eerste training!”

Ook trainer Preud’homme is erg tevreden: “Toen we Abdoulay bij Moeskroen zagen spelen, waren we direct gecharmeerd. Zelf was hij ook enthousiast over Club en onze manier van spelen. Als je een speler kan halen met zo’n kwaliteiten die écht de wil heeft om bij Club te slagen, dan kan je als coach alleen maar tevreden zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws