Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kujovic: “Ik blijf voor de rest van mijn leven blauw-zwart trouw”

Vladan Kujovic (Club Brugge)

Vladan Kujovic neemt zondag afscheid van het Brugse publiek. Enkele minuten voor de aftrap in de thuiswedstrijd tegen Kortrijk zal hij gehuldigd worden. Eén ding is zeker: Vladan is een hele grote meneer!

“Ik zal er zijn als de coach me nodig heeft”, was de gekende drijfveer van de Serviër. Zelden was een keeper zo professioneel in een schaduwrol. En ondanks alles, stapelde hij de knappe prestaties op.

Kujovic heeft het dan ook moeilijk met zijn afscheid. “Zondagavond valt voor mij definitief het doek over een mooie loopbaan, maar mijn vier seizoenen met Club zijn het mooiste!”

“De afgelopen vier jaar heb ik deze club in de meest positieve zin zien evolueren. Het voorbije seizoen was al schitterend, maar de mensen hebben het laatste van Club Brugge nog niet gezien. Ik neem dan wel afscheid, maar ik blijf voor de rest van mijn leven blauw-zwart trouw.”

Deze redding zullen we nooit vergeten Vladan (vanaf 2’50”):

Wat zou jij nog graag tegen Kujovic zeggen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws