Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is de nieuwe Carlos Bacca op komst?

Carlos Bacca (Club Brugge)

Club Brugge is achter de schermen al volop bezig met versterkingen. Het is duidelijk dat het bestuur volgend seizoen met niets anders dan de titel tevreden zal zijn. Om die droom werkelijkheid te maken, heeft Club een Colombiaans goudhaantje op het oog.

Volgens La Dernière Heure heeft Club Brugge interesse in Carlos Ibargüen. De spits is, net zoals ex-aanvaller Carlos Bacca, afkomstig uit Colombia. Ook onze linksvoor, José Izquierdo, heeft dezelfde roots als beide heren.

De 24-jarige Ibargüen is een laatbloeier, maar wordt gezien als een enorm talent! Heel wat grote clubs volgen hem al langere tijd, maar blauw-zwart is vastberaden om hem te strikken. Een goede zaak volgens jou?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws