Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef ons prachtig seizoen

Michel Preud'homme gelukkig

De beker van België, de kwartfinale van de Europa League, de profvoetballer van het jaar, de trainer van het jaar, de doelman van het jaar én de beste supporters van de Jupiler Pro League. Een mens zou voor minder trots zijn op zijn blauw-zwarte kleuren!

Het seizoen 2014-2015 zit er alweer op. Club bezorgde ons prachtige momenten, maar jammer genoeg ontbrak de kers op de taart. Toch kunnen we niemand van deze groep iets verwijten. Na 63 (!) wedstrijden en 280 trainingen was het niet onlogisch dat onze spelers in de play-offs niet meer fris waren en last hadden van blessures.

Hoe dan ook, wij hebben de mooiste momenten van dit seizoen nog eens op een rijtje gezet:

 

Mathew Ryan, doelman van het jaar:

Víctor Vázquez, profvoetballer van het jaar:

Michel Preud’homme, trainer van het jaar:

En ja, ook wij supporters waren dit jaar opnieuw fantastisch:

Van welk moment heb jij het meest genoten dit seizoen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws