Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Een gepaste prijs voor Ryan?

Mathew Ryan met Club-sjaal

Mathew Ryan heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld. Hij staat in de belangstelling van verschillende topclubs. Maar wat moet onze doelman nu eigenlijk kosten?

Na de met 1-0-gewonnen wedstrijd tegen Kortrijk, begon Ryan aan een 2,5 uur durende ‘afscheidsronde’ (lees er hier meer over). De kans is dan ook groot dat hij Club Brugge verlaat.

Zo zou AS Roma zijn pijlen gericht hebben op de Brugse doelman. “Het klopt dat er heel veel interesse is voor Mathew. Europese topclubs staan voor hem in de rij en daar hoort inderdaad ook Italië bij. De komende weken en maanden zal moeten blijken of hij effectief vertrekt”, zegt zijn manager in HLN.

Eén van de voorwaarden voor de nieuwe club van Ryan is dat ze volgend seizoen in de Champions League speelt. AS Roma staat tweede in de Serie A en voldoet dus aan die voorwaarde. Onze Australische doelman ligt nog tot 2018 onder contract, maar er is een afkoopsom van 8 miljoen euro in zijn contract opgenomen. Vind jij dat een gepaste prijs voor onze topkeeper?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws